Små udgivelser

IMG_2423

Sideløbende med mine store skriveprojekter har jeg som regel et mindre i gang samtidig. De mindre er mindst ligeså vigtige som de store, fordi de ofte fungerer som skitser til senere værker.

’Hjemstavn nr. 13 (et festskrift)’ blev til i forbindelse med en lyd og lyrik koncert jeg skulle lave sammen med jazzmusikerne Banke, Solborg & Bruun under jazzfestivalen i 2008. Jeg samlede teksterne i et lille hæfte, og det blev forløberen til Forlaget [FINGERPRINT], som jeg var med til at stifte i 2008 (se mere under Projekter).
Anmeldelser/omtale:
Stor litteratur til ingen penge
Nyt non-profitforlag skudt i gang på stemningsfuld manér

’Lufthuller’ blev til i forbindelse med en antologi Forlaget Korridor lavede i 2010. Jeg blev parret med komponisten Frithjof Toksvig og vores værk udkom både som hæfte og CD (lyt eventuelt under Oplev Stoltz). Udgivelsen blev indledningen til vores senere samarbejde om ’Historien’ (se mere under Projekter).

’Værelset’ skrev jeg til en antologi, hvori der både indgik tekster af danske og syriske forfattere. Hvert bidrag blev formgivet som sit eget lille hæfte og samlet med de øvrige i en tyk elastik. Hæfterne udkom i Danmark og Libanon i 2011. (se eventuelt mere på http://forlaget.korridor.nu).

IMG_2424

 

 

Andre udgivelser: På ryggen af en tyr, Historien, Et kød, Æsel, Turisthotellet, Græshoppernes tid, Seriemordere og andre selvlysende blomsterkranse, Fuglepigen Vega, Fuglepigen Vega rejser ud i verden.
Reklamer